We Love Misses
de meest bezochte Miss SiteMisses

1 augustus 2014
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
10172583_10204363464272698_3049631635792947504_n

Finaliste Miss Fashion Goele Everts in lingerie naast een …. euh …. dikzak | Video

Een paar dagen terug bracht Goele het nieuws dat ze te zien was in de teaserclip IMFG van Dennis Cartier. Wisten wij veel dat ze daar in lingerie naast een ferme dikzak lag! Gelukkig hebben we de hand kunnen leggen op het clipj...
by johan baldewijns
0

 
 
by Stef Brouwer
0

 
Top 1 video of last 30 days - 765x / 765 Total

 
temp001

Miss Sint-Niklaas Fotoshoot | Video & Foto’s

Op  27 juli was WLM uitgenodigd voor een fotoshoot van de finalisten. Die foto’s volgen nog binnen kort. Nu al een video-impressie en enkele portretjes. Tot gauw! Gerelateerd
by johan baldewijns
0

 
 
20140727_221710

Miss Fashion finaliste Vicky van Schaick

Op zaterdag 26 juli is Miss Fashion Finaliste Vicky van Schaick een speciale actie begonnen. Ze is namelijk begonnen met een ”knuffel inzamel actie”. Maar niet zomaar één, ze wil er zo veel mogelijk verzamelen, in...
by Ingezonden Bericht
0

 

 
by Ingezonden Bericht
0

 
 
web_web_DSC_00327

Miss Bredene Finale | Foto’s

Finaleshow Miss Bredene 2014, een show waar in het begin duidelijk sommige afwerkingspunten nog in kinderschoenen stond, maar wat vooral bij blijft: grappige fases van zowel de presentator, jury, organisatie alsook de kandidate...
by Roland Baleine
0

 
Top 2 video of last 30 days - 539x / 539 Total

 
DSC_0066_DxO

Miss Fashion 2015 – Persvoorstelling

Zaterdag 5 juli werd de Miss Fashion 2015 Persvoorstelling gehouden in de Bubbles te Eeklo. Een speciale voorstelling want 1 uur later zou de match België-Argentinië beginnen. Dat betekende ook dat alles binnen een tijdschema...
by johan baldewijns
0

 

 
temp004

Mister Gay Vlaanderen Finale | Video

Op 28 juni vond  in de Amuz te Antwerpen de 2e finale plaats van deze verkiezing. De uitslag: Mister Gay Vlaanderen 2014: 1st Runner Up: Jordy De Smedt 2nd Runner Up: Medhi Achiba Hierbij alvast een impressie op video.   ...
by johan baldewijns
0

 
 
DSC_0068_DxO

Mister Gay Vlaanderen finalisten 2014 hebben hun voorbereidend weekend in Brugge

Samen met de organisatie trokken de 11 Mister Gay Vlaanderen Finalisten 2014 een weekend naar Brugge om niet alleen te oefenen voor hun finale show op 28 juni, maar ook om voor een laatste keer de banden nog hechter te maken en...
by Petra Van Den Hoeck
0