We Love Misses
de meest bezochte Miss SiteMisses

18 april 2015
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
Miss Walsberger

WORD JIJ MISS WALSBERGER 2015? SCHRIJF JE IN!

Van Miss Wallsberger word verwacht dat zij ons bier promoot. Naast de verkiezing worden er met de kandidaten nog leuke activiteiten gedaan zoals danslesjes, fotoshoots en een catwalk training. De uiteindelijke Miss Walsberger 2...
by johan baldewijns
 

 
 
Miss Bredene

Wie wordt Miss Bredene 2015?

We zijn op zoek naar jongedames tussen 17 en 27 jaar die in Bredene wonen of een bepaalde band hebben met de kustgemeente (bvb. geregeld op 1 van de vele campings, familie die er woont, daar werken, naar ieder feestje gaan da...
by Ingezonden Bericht
 

 
Voor een onvergetelijk avontuur? Miss De Luxe!

 
temp010

Miss België 1986 in tranen om Steve Stevaert

Miss België 1986 in tranen om Steve Stevaerthttp://www.telegraaf.nl/prive/23887743/__Goedele_in_tranen_om_Steve_Stevaert__.html Posted by We Love Misses on zondag 5 april 2015 Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 
 
temp008

Miss België 1986: ‘Hij moest zichzelf tegenhouden om geen domme dingen te doen’

Miss België 1986: ‘Hij moest zichzelf tegenhouden om geen domme dingen te doen’http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150402_01612941 Posted by We Love Misses on zaterdag 4 april 2015 Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 

 
DP__1406 1_pp

Miss Exclusive onthult waar dit jaar de finale plaats vindt.

                                                      In een exclusief gesprek met de Miss E...
by johan baldewijns
 

 
 
temp001

Miss Drag Queen De Panne 2015: Optreden La Plume | Video

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 

 
temp001

Miss Drag Queen De Panne 2015: Optreden Starina | Video

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 
 
by johan baldewijns
 

 

 
MGV2015_Premier_OFFICIAL_JefBoes

Eerste minister Charles Michel zetelt in jury ‘Mister Gay Vlaanderen’.

Op vrijdag 29 mei 2015 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Vlaanderen verkozen. Voor het derde jaar op rij gaan de organisatoren Bram Bierkens en Ivan Denis op zoek naar een ambassadeur van en voor de ...
by Ingezonden Bericht
 

 
 
BAN MSI waardebon

Laatste kans: ontvang enkele Supercadeaus als je je inschrijft voor Miss Sint-Niklaas!

Ben je tussen 17 en 27 jaar en ben je gemotiveerd om de bruisende stad Sint-Niklaas te vertegenwoordigen? Heb je bovendien de Belgische nationaliteit (je hoeft niet van Sint-Niklaas te zijn)?       Gerelateerd
by johan baldewijns