We Love Misses
de meest bezochte Miss Site
AdvertisementMisses

24 juli 2014
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
web_web_DSC_00327

Miss Bredene Finale | Foto’s

Finaleshow Miss Bredene 2014, een show waar in het begin duidelijk sommige afwerkingspunten nog in kinderschoenen stond, maar wat vooral bij blijft: grappige fases van zowel de presentator, jury, organisatie alsook de kandidate...
by Roland Baleine
0

 
Top 1 video of last 30 days - 504x/504 Total

 
temp004

Mister Gay Vlaanderen Finale | Video

Op 28 juni vond  in de Amuz te Antwerpen de 2e finale plaats van deze verkiezing. De uitslag: Mister Gay Vlaanderen 2014: 1st Runner Up: Jordy De Smedt 2nd Runner Up: Medhi Achiba Hierbij alvast een impressie op video.   ...
by johan baldewijns
0

 
 
DSC_0068_DxO

Mister Gay Vlaanderen finalisten 2014 hebben hun voorbereidend weekend in Brugge

Samen met de organisatie trokken de 11 Mister Gay Vlaanderen Finalisten 2014 een weekend naar Brugge om niet alleen te oefenen voor hun finale show op 28 juni, maar ook om voor een laatste keer de banden nog hechter te maken en...
by Petra Van Den Hoeck
0

 
Top 2 video of last 30 days - 426x/2.060 total

 
DSC_0043_DxO

Miss Exclusive te gast op The Eighties Party te Sint Niklaas

De Miss Exclusive kandidaten mochten als VIP genodigden genieten van een Funn avondje tijdens “The Eighties” party te Sint-Niklaas. Samen met vrienden en familie konden ze zich eens helemaal laten gaan op opzwepen...
by Petra Van Den Hoeck
0

 
 
by johan baldewijns
 

 
Top 3 video of last 30 days - 424x/424 Total

 
DSC_2826_DxO

Misses Glamour International – Finale

Op zondag 08/06 werd in San Marco Village de Misses Glamour Finale gehouden. Misses Glamour is Birgit Berghmans, 1e eredame is Cindy De Tandt, 2e eredame is Peggy Gielens. Griet Van Neuten won de etiquette prijs en Inge Gijs kr...
by johan baldewijns
0

 

 
DSC_0812_DxO

Eerste ontmoeting Miss Multiverse Belgium finalisten op zee!

Op zondag 18 mei organiseerde Miss Muliverse Belgium een fun dag voor hun finalisten. We werden ontvangen op de kade van de Zeebrugse jachthaven bij de Old Steamer. Daar mochten we kennis maken met de 6 kersverse Belgische f...
by Petra Van Den Hoeck
0

 

 
Lies Seynaeve aftrap3

Huidig Miss Wellness Beauty Lies Seynaeve gaf de aftrap bij K.Lyra TSV-Hades

  Op zondag 4 mei gaf huidig Miss Wellness Beauty Lies Seynaeve de aftrap op de 4e klasse wedstrijd K.Lyra TSV-Hades. Niet zomaar een wedstrijd maar de allerlaatste wedstrijd in het oudste voetbalstadion van België. Het s...
by Ingezonden Bericht
0

 
 
Yana Finaliste Miss Presence art1

Yana Parmentier-Leman finaliste Miss Présence in de weekbode van Roeselare

    Vorige week verscheen een artikel over finaliste Miss Présence Yana Parmentier-Leman in de weekbode van Roeselare. Op dat moment was zij nog de enige West-Vlaamse finaliste van deze nieuwe verkiezing.   &nbs...
by Ingezonden Bericht
0

 

 
uitnodiging Discover1002

Mister Gay Vlaanderen achter de schermen en interview met Lieve van Rompay | Video

In deze video keken we even achter de schermen van een fotoshoot bij Mister Gay Vlaanderen. Tevens interviewden we één van de vaste huisfotografen. Gerelateerd
by johan baldewijns
0

 
 
Thumbnail for 231908

We Love Misses – Mister Gay Vlaanderen achter de schermen en interview met huisf…

By Mister Gay Vlaanderen We Love Misses – Mister Gay Vlaanderen achter de schermen en interview met huisfotograaf Lieve van Rompay! Mister Gay Vlaanderen achter de schermen en interview met Lieve van Rompay | Videowww.wel...
by Ingezonden Bericht
0

 

 
140511124706

Misses Glamour International | Fotoshoot

Zondag 11 mei 2014 organiseerde Ford op het circuit van Zolder hun Dealers Day. De ideale gelegenheid om met de finalisten Misses Glamour een fotoshoot te organiseren. En ik had de eer om erbij te zijn. Een tiental meisjes dede...
by René Plasschaert
0

 
 
image-23

Miss Exclusive Primeur!!

Op 31 mei zullen de finalisten Miss Exclusive 2015 elkaar voor de allereerste keer ontmoeten in het ATOMIUM te Brussel. Op 31 mei zullen de finalisten verwelkomt worden door Miss Exclusive 2014 & 1ste eredame Miss Exclusive...
by Ingezonden Bericht
0

 

 
Finalisten Miss Sint Niklaas 2015

Halve finale van Miss Sint Niklaas 2015, foto’s 1

Op zaterdag 10 mei vond voor de 2de maal de halve finale plaats van de Miss Sint Niklaas verkiezing. Volgende 16 meisjes wonnen het lintje van finaliste Miss Sint Niklaas. Op  Zaterdag 11 oktober 2014 vindt de finaleshow plaa...
by Petra Van Den Hoeck
0

 

 
LOGO NEON 2 LIGNE FOND TRANS rose

Miss Exclusive gaat exclusieve samenwerking aan met BANANA MOON

Miss Exclusive heeft er opnieuw een ontzettend grote sponsor bij en dit keer zal het internationaal merk BANANA MOON exclusief samenwerken met de Miss Exclusive verkiezing. Miss Exclusive is op dit moment één van de grootste ...
by Ingezonden Bericht
0

 
 
web_web_DSC_0207

Miss Bredene Persvoorstelling | Deel 2 van de foto’s

In dit artikel deel 2 van de foto’s. Gerelateerd
by Roland Baleine
0