We Love Misses
de meest bezochte Miss SiteMisses

29 mei 2015
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
DSC_0547_DxO_sm

Stardiva 2015 Sa Mara Acts | Video

  Stardiva 2015 Sa Mara 1e actStardiva 2015 Sa Mara 1e act Posted by We Love Misses on donderdag 28 mei 2015   Stardiva 2015 Sa Mara 2e actStardiva 2015 Sa Mara 2e act Posted by We Love Misses on donderdag 28 mei 2015...
by johan baldewijns
 

 
 
DSC_0119_DxO_sm

Mister Belgian Style 2015 Karim Setta | Fotoshoot

De foto’s staan ook op de WLM Facebook https://www.facebook.com/WeLoveMisses Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 

 
DSC_0002_DxO_pp_sm

Miss Elegance 2015 Ashley Henderiks | Fotoshoot

De foto’s staan ook op de WLM Facebook Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 
 
DSC_0601_DxO_sm

Stardiva 2015 Mystique Royale Acts | Video

Stardiva 2015 Mystique Royale 1e act Stardiva 2015 Mystique Royale 1e act Posted by We Love Misses on woensdag 27 mei 2015 Stardiva 2015 Mystique Royale 2e act Stardiva 2015 Mystique Royale 2e act Posted by We Love Misses on wo...
by johan baldewijns
 

 

 
DSC_0224_DxO_sm

Stardiva 2015 Kayleigh More Acts | Video

Stardiva 2015 Kayleigh More 1e act Stardiva 2015 Kayleigh More 1e act Posted by We Love Misses on woensdag 27 mei 2015 Stardiva 2015 Kayleigh More 2e act Stardiva 2015 Kayleigh More 2e act Posted by We Love Misses on woensdag 2...
by johan baldewijns
 

 
 
XL MA Halve Finale  018_DxO_sm

David Imbrechts en Michael Lejeune van Dynamic op de halve Finale van XL Models | Video

David Imbrechts en Michael Lejeune van Dynamic op de halve Fin… Posted by We Love Misses on zondag 24 mei 2015 Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 

 
DSC_6228_DxO_sm

Dansje op Finale Mister Belgian Style & Miss Elegance 2015

Dansje op Finale Mister Belgian Style & Miss Elegance 2015 Posted by We Love Misses on zondag 24 mei 2015 Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 
 
DSC_0844_DxO_sm

Salim Seghers op Stardiva 2015 | Video

Salim Seghers op Stardiva 2015 Posted by We Love Misses on zaterdag 23 mei 2015 Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 

 
DSC_6162_DxO_sm

Finalisten Miss Bredene 2015 bekend| Video & Foto’s

Na een eerste succesvolle editie, zijn wij met een vernieuwde organisatie gestart met devoorbereidingen voor de verkiezing van Miss Bredene 2015. De 8 finalistes zijn ondertussen gekozen. Allemaal jongedames tussen 17 en 27 jaa...
by johan baldewijns
 

 
 
IMG_5082b

Persvoorstelling Miss Bredene 2015 | Foto’s

Met deze editie zijn er 8 finalisten bekend. Allemaal jongedames tussen 17 en 27 jaar die Bredene een warm hart toedragen. Zes van hen wonen in Bredene, de twee andere in Zeebrugge en Oostende. Het zijn dus allemaal ‘kust...
by Stef Brouwer