We Love Misses
de meest bezochte Miss SiteMisses

18 september 2014
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
temp001

Bewijsmateriaal Miss Exclusive ontkracht stellingen in Dag Allemaal!

Vrijwel elke Miss of Mister verkiezing kent het wel: kandidaten zijn ontevreden met de uitslag van de finale, schrijven enkele briefjes naar een paar nieuws media die dat maar al te graag publiceren, en hop plots wordt er gefra...
by johan baldewijns
0

 
 
DSC_0051_DxO 28

Miss Exclusive bezoekt Ark van Pollare | Foto’s

de foto’s worden binnen een paar dagen op de welovemisses facebook pagina geplaatst! Gerelateerd
by Petra Van Den Hoeck
0

 
Top 1 video of 30 days - 305 views / 305 Total

 
temp001

Miss Exclusive Cover Model: 2e en laatste Casting

De 2de en laatste casting voor Exclusive Cover Model gaat door op zondag 14 september in de cafetaria van sportoase te Brasschaat. Aanmelden kan die dag tussen 10h00 en 12h00 in de taverne van Sportoase, (boven het zwembad) Els...
by Ingezonden Bericht
0

 
 
image (1)

2 uur rijden voor een shoot

Vorig weekend stond in finaliste Miss fashion Goele haar agenda een fotoshoot op met fotograaf Stephan Fouquaert . Omdat Goele van Limburg is en Stephan van Oudenaarde heeft Goele 2uur met haar vriend moeten reizen voor de foto...
by Ingezonden Bericht
0

 

 
preview 2

Double Trouble!

Vicky van Schaick heeft het voor elkaar gekregen om op korte tijd met beide metekindjes een fotoshoot te doen. De eerste shoot was met Young Miss Fashion finaliste Michelle Malfait, en de tweede shoot was met Young Miss Fashion...
by Ingezonden Bericht
0

 
 
foto (3)

Finaliste Miss Fashion Ulrike Vanwalleghem op Victoria avond

Het voorbije weekend was Finaliste Miss Fashion Ulrike Vanwalleghem te gast op een Victoria avond. Op zo’n avonden zijn vrouwen in de meerderheid, dus had ze wat flyers meegenomen. Tussen het passen van de juwelen, kon ze...
by Ingezonden Bericht
0

 
Top 2 video of 30 days - 207 views / 207 Total

 
IMG_3927

Miss Exclusive “Knoks Sleep in Style” | Fotoshoot

(Deze foto’s verschijnen binnen een paar dagen op de WLM FB https://www.facebook.com/WeLoveMisses?ref=bookmarks)   Op zaterdag 9 augustus was WLM op uitnodiging van Miss Exclusive te gast bij “Knoks Sleep in ...
by johan baldewijns
0

 
 
Snapchat-20140827073225

Fotoproject Laura Vanstraelen en Bridget Vanrusselt

Gisterenavond werkte finaliste miss fashion 2015 Laura Vanstraelen een originele fotoshoot uit met medefinaliste Kim Delmot en hun metekindje van Young Miss Fashion, Bridget Vanrusselt. Het was een aangename samenwerking en het...
by Ingezonden Bericht
0

 

 
140824114522

Miss Exclusive bezoekt Aquatopia | Foto’s

(Deze foto’s verschijnen binnen een paar dagen op de WLM FB https://www.facebook.com/WeLoveMisses?ref=bookmarks)   Miss Exclusive bezoekt Aquatopia – http://www.aquatopia.be/ Gerelateerd
by René Plasschaert
0

 
 
20140823_140744

Latex! baby

  Vandaag heeft finaliste Vicky een hele aparte shoot mogen doen, Het was namelijk een latex shoot. Hoe strakker het kostuum hoe beter natuurlijk. Het was voor Vicky even worstelen om in de pakjes te geraken, maar eenmaal ...
by Ingezonden Bericht
0