We Love Misses
de meest bezochte Miss SiteMisses

29 juli 2015
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
DSC_2002_sm

Misses Glamour organisatie zegt samenwerking met Elke Schaevers op door relatie met Dimitri Bontinck

De afgelopen periode was er veel belangstelling voor de relatie die Elke Schaevers heeft met Dimitri Bontinck. Elke Schaevers won in 2012 de Provinciale finale van Misses Glamour International en nadien werd ze ingeschakeld voo...
by johan baldewijns
 

 
 
Elke Schaevers  004_sm

Trouwt Elke Schaevers Misses Glamour Antwerpen 2012 met Dimitri Bontinck?

Verleden week legden we de mogelijke relatie van Elke Schaevers de verkozen Misses Glamour van Antwerpen 2012, met Dimitri Bontinck  onder de loep. Deze week heeft het koppel haast trouwplannen of het scheelt niet veel! Je ka...
by johan baldewijns
 

 

 
wxcvs

Anne laure vanhaverbeke XLMA Finaliste 2015-2016 ontmoet schepen Niko Geldhof

In haar zoektocht voor promotie kwam ze terecht voor een goed gesprek bij schepen van oostende Niko Geldhof bevoegd voor lokale economie en toerisme Gerelateerd
by Stef Brouwer
 

 
 
DSC_0064

Anne laure vanhaverbeke XLMA Finaliste 2015-2016 playback\verjaardagsfeest

★ Anne laure vanhaverbeke XLMA Finaliste 2015-2016 Als enige west vlaamse finaliste. Dit speelde zich af te Danscafe MONTY Oostende op 24/7/15 ★ ★ Anne laure vanhaverbeke XLMA Finaliste 2015-2016 Als enige west vlaamse fi...
by Stef Brouwer
 

 

 
19 juli

Finaliste Miss fashion 2016 Quirina Steenacker leert haar buurt beter kennen

Finaliste Miss Fashion 2016 Quirina Steenacker benutte haar zondagavond op een positieve manier. Ze ging promo voeren in Park Spoor Noord, om zo haar buurt nog beter te leren kennen.   Gerelateerd
by Ingezonden Bericht
 

 

 
IMG_2235

Phebe Vermeersch is Miss Bredene 2015

Miss Bredene 2015 Phebe Vermeersch 1e eredame Aster Baert 2e eredame Eveline Cloet Gerelateerd
by Stef Brouwer

 
 
temp001

Nu Inschrijven voor Misses Glamstyle!

“Misses Glamstyle is een dame van 20 tot 40 jaar die zich thuisvoelt in de wereld van glamour en fashion. Deze vrouw weet dat ook te uiten zowel op de catwalk als op de foto. Haar confectiemaat is maximaal 38. Misses Glam...
by johan baldewijns
 

 

 
temp001

Elke Schaevers Misses Glamour Antwerpen 2012 samen met Dimitri Bontinck?

Een aantal media berichten vandaag over Dimitri Bontick zoals Het Laatste Nieuws: “Dimitri Bontinck met blondine: “Wij worden de nieuwe Astrid en den John”, die op zijn beurt dan weer verwijst naar Dag Allemaa...
by johan baldewijns
 

 
 
IMG_9168

Promodag finalistes Miss Présence Blankenberge 2015

Ontvangst op het stadhuis (door burgemeester Patrick De Klerck en schepen Philip Konings), gevolgd door een rondleiding in Blankenberge en bezoek Sandy Beach strand Blankenberge   Gerelateerd
by Stef Brouwer