We Love Misses
de meest bezochte Miss SiteMisses

23 oktober 2014
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
logo_1

Hoe pak je het aan als je niet kan opschieten met de verkiezingsorganisator?

Hoe pak je het aan als je niet kan opschieten met de verkiezingsorganisator? Het winnen van een verkiezing is uitermate opwindend, maar de glamour kan vlug weg deinen als blijkt dat je na de kroning niet kan opschieten met de ...
by johan baldewijns

 
 
141018224154(001)

Miss Présence, fotoreportage 2 van de finale

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by johan baldewijns

 
Top 1 video of 30 days - 528 views / 528 Total

 
DSC_4186_DxO 97

Finale Miss Présence, de interviews

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by johan baldewijns

 
 
DSC_4192 (2)_DxO 99

Miss Présence, fotoreportage 1 van de finale

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by johan baldewijns

 

 
temp004

Miss Présence, de bekendmaking van de top 3 | Video

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by johan baldewijns

 
 
miss belgie finalisten

Miss België finalisten voorgesteld in Carré

WLM selecteerde volgende artikels voor jou: Gerelateerd
by johan baldewijns

 
Top 2 video of 30 days - 359 views / 359 Total

 
DSC_0209_DxO 224

Finaliste Miss Fashion Isha Frederickx uitgehuwelijkt op XL MA

“Verleden zaterdag was Frederickx Isha te gast in Sunparcks. Daar was de grote finale van xlmodel 2015. Ze werd er uitgenodigd om met de enige mannelijke deelnemer op de catwalk te staan als bruid. Isha heeft van deze gel...
by Ingezonden Bericht

 
 
fotosmall0074

Foto’s Finale Miss Sint-Niklaas 2015

Zaterdag 11 oktober vond de 2e finale plaats van Miss Sint-Niklaas. De uitslag is als volgt: Miss Sint-Niklaas: Aurélie Waterschoot Eerste Eredame: Lise Verbruggen Tweede Eredame: Cynthia Weyns     Gerelateerd
 

 
DSC_0511_DxO 411

XL Model Agency Finale

De eerste finale van deze nieuwe verkiezing werd op 11 oktober gehouden in Sunparks te Mol. De finale was meteen er bal op en waarschijnlijk één van de beste finales dit jaar in zijn genre. Alle finalisten waren dol enthousia...
by johan baldewijns

 
 
141009202545

Misses Glamstyle Persvoorstelling | Foto’s 2

Onder grote belangstelling werden op donderdag 9 oktober de finalisten van Misses Glamstyle voorgesteld aan de pers. Tijdens de pre-finale in de Versuz konden we verleden zaterdag al even kennismaken met deze dames. We waren du...
by René Plasschaert