We Love Misses
de meest bezochte Miss SiteMisses

2 september 2014
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
foto (3)

Finaliste Miss Fashion Ulrike Vanwalleghem op Victoria avond

Het voorbije weekend was Finaliste Miss Fashion Ulrike Vanwalleghem te gast op een Victoria avond. Op zo’n avonden zijn vrouwen in de meerderheid, dus had ze wat flyers meegenomen. Tussen het passen van de juwelen, kon ze...
by Ingezonden Bericht
0

 
 
IMG-20140830-WA0001

Isha Frederickx Te gast bij ROB tv

Zaterdag 30 Augustus was finaliste Miss Fashion 2015 Frederickx Isha uitgenodigd bij ROB tv. Een mooi interview werd opgenomen voor de uitzending van Cocktail. Uitzending in het weekend van 20/21 september. Isha maakt hiermee e...
by Ingezonden Bericht
0

 
Top 1 video of 30 days - 265 views / 265 Total

 
preview 2

Double Trouble!

Vicky van Schaick heeft het voor elkaar gekregen om op korte tijd met beide metekindjes een fotoshoot te doen. De eerste shoot was met Young Miss Fashion finaliste Michelle Malfait, en de tweede shoot was met Young Miss Fashion...
by Ingezonden Bericht
0

 
 
IMG_3927

Miss Exclusive “Knoks Sleep in Style” | Fotoshoot

(Deze foto’s verschijnen binnen een paar dagen op de WLM FB https://www.facebook.com/WeLoveMisses?ref=bookmarks)   Op zaterdag 9 augustus was WLM op uitnodiging van Miss Exclusive te gast bij “Knoks Sleep in ...
by johan baldewijns
0

 

 
Snapchat-20140827073225

Fotoproject Laura Vanstraelen en Bridget Vanrusselt

Gisterenavond werkte finaliste miss fashion 2015 Laura Vanstraelen een originele fotoshoot uit met medefinaliste Kim Delmot en hun metekindje van Young Miss Fashion, Bridget Vanrusselt. Het was een aangename samenwerking en het...
by Ingezonden Bericht
0

 
 
140824114522

Miss Exclusive bezoekt Aquatopia | Foto’s

(Deze foto’s verschijnen binnen een paar dagen op de WLM FB https://www.facebook.com/WeLoveMisses?ref=bookmarks)   Miss Exclusive bezoekt Aquatopia – http://www.aquatopia.be/ Gerelateerd
by René Plasschaert
0

 
Top 2 video of 30 days - 180 views / 289 Total

 
20140823_140744

Latex! baby

  Vandaag heeft finaliste Vicky een hele aparte shoot mogen doen, Het was namelijk een latex shoot. Hoe strakker het kostuum hoe beter natuurlijk. Het was voor Vicky even worstelen om in de pakjes te geraken, maar eenmaal ...
by Ingezonden Bericht
0

 
 
1-2

Fotoproject met Finaliste Miss Fashion Ulrike Vanwalleghem en Finaliste Young Miss Fashion Helen Ballegeer

*** Als finaliste van Miss Fashion moeten er verschillende opdrachten uitgevoerd worden. Zo moeten ze zelf een fotoshoot uitwerken met hun metekindje. Ze mochten alles zelf kiezen: fotograaf, mua, thema… Ulrike Vanwallegh...
by Ingezonden Bericht
0

 

 
20140820_211552

Finaliste Miss Fashion Laura Vanstraelen grijpt haar kans tijdens VTM jubileum

Gisterenavond was finaliste Miss Fashion, Laura Vanstraelen, terug te vinden in Nieuwpoort waar ze tijdens het 25-jarig jubileum van VTM haar kans greep om promo te voeren. Ze heeft er heel wat flyers uitgedeeld in de hoop veel...
by Ingezonden Bericht
0

 
 
tanja3

Finaliste Miss Fashion Ulrike Vanwalleghem bezoekt Hotel M op Woensdag 20/08/2014 met Tanja Dexters

Gisteren was ik promotie gaan voeren aan Hotel M. Daar maakte ik een kort praatje met Tanja Dexters, Miss België 1998. Dit zou ik graag delen met andere mensen, vandaar dat ik een kort verslagje met bijhorende foto doorstuur n...
by Ingezonden Bericht
0