We Love Misses
de meest bezochte Miss Site
AdvertisementMisses

31 augustus 2015
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
IMG_3673

Eerste Officiële Fotoshoot van Miss Armenia Belgium

Miss Armenia Belgium is een gloednieuwe verkiezing, Het idee kwam van 3 creatieve geesten (kariné Ohanian, Anna Ohanian en Tatev Manukyan) die de wereld willen laten zien dat Armeense meisjes niet alleen mooi zijn, maar veel m...
by johan baldewijns
 

 
 
DSC_0030

Fotoshoot finaliste Miss Fashion en Young Miss Fashion

Deze week had ik ( finaliste Young Miss Fashion ) een fotoshoot met mijn meter van Miss Fashion , Eilish Flesch. we werden gefotografeerd door Philippa Slot photography. De fotoshoot vond plaats in Eindhoven. Stemmen kan! Eilis...
by romy den ouden
 

 
 
5D_MG_3855_LR

Miss Fashion kandidates Shannety en Ines doen een duo shoot

Een paar weken geleden heb ik en een andere kandidate van Miss Fashion 2016 Ines een fotoshoot gedaan met Kris Saelen als fotograaf. We hebben op die tijd ons goed geamuseerd maar vooral iets bijgeleerd, met dit als resultaat. ...
by Shannety Lequenne
 

 

 
IMG_0579_sm

Miss Exclusive 2016 Finaliste Rani Van Droogenbroeck | Fotoshoot met Mike

Rani Van Droogenbroeck finaliste Miss Exclusive 2016 en Mike Mahieu trokken voor een fotoshoot naar zee. Welke plaats zo zalig in de zomer als aan zee?! Geniet van de foto’s die ze namen! Gerelateerd
by Mike Mahieu
 

 
 
Kimberly Van Renterghem MDL 2016_0153_DxO_pp_sm

Kimberly Van Renterghem Finaliste Miss De Luxe 2016| Video-Interview & Fotoshoot

Gisteren hadden we de mogelijkheid om Kimberly te interviewen. Een uitstekende gelegenheid om deze finaliste Miss De Luxe 2016 wat beter te leren kennen. Tegelijk dan ook maar een fotoshoot doen, dachten we zo. En of ze dan oo...
by johan baldewijns
 

 

 
Rani Van Droogenbroeck MEX 2016_0100_DxO_pp_sm

Miss Exclusive 2016 Finaliste Rani Van Droogenbroeck | Video Interview & Fotoshoot

Enkele dagen geleden interviewden we Rani, finaliste Miss Exclusive 2016. Leer haar alvast beter kennen in onderstaand interview en geniet van haar foto’s! Ook een interview en/of fotoshoot aanvragen? Dat kan via: http:/...
by johan baldewijns
 

 
 
270883_10200557922125259_1396767893_n

Miss Walsberger 2015, interview met organisatrice Kim Delmot | Video

  Hoe is Miss Walsberger ontstaan? De bezielers van het Walsberger bier André De Roye en Eddy Cresens kwamen op het idee om aan de bierfeesten in Orsmaal een Missverkiezing te koppelen. Daarvoor deden ze beroep op Kim Del...
by johan baldewijns
 

 
 
Tina Peeters_sm

Miss Walsberger 2015, interview met finaliste Tina Peeters | Video

  Hoe is Miss Walsberger ontstaan? De bezielers van het Walsberger bier André De Roye en Eddy Cresens kwamen op het idee om aan de bierfeesten in Orsmaal een Missverkiezing te koppelen. Daarvoor deden ze beroep op Kim Del...
by johan baldewijns
 

 

 
Stéfanie Réga_sm

Miss Walsberger 2015, interview met finaliste Stefanie Réga | Video

  Hoe is Miss Walsberger ontstaan? De bezielers van het Walsberger bier André De Roye en Eddy Cresens kwamen op het idee om aan de bierfeesten in Orsmaal een Missverkiezing te koppelen. Daarvoor deden ze beroep op Kim Del...
by johan baldewijns
 

 
 
Priscilla Chapelier_sm

Miss Walsberger 2015, interview met finaliste Priscilla Chapelier | Video

  Hoe is Miss Walsberger ontstaan? De bezielers van het Walsberger bier André De Roye en Eddy Cresens kwamen op het idee om aan de bierfeesten in Orsmaal een Missverkiezing te koppelen. Daarvoor deden ze beroep op Kim Del...
by johan baldewijns
 

 
 
Sheila Loeckx_sm

Miss Walsberger 2015, interview met finaliste Sheila Loeckx | Video

Hoe is Miss Walsberger ontstaan? De bezielers van het Walsberger bier André De Roye en Eddy Cresens kwamen op het idee om aan de bierfeesten in Orsmaal een Missverkiezing te koppelen. Daarvoor deden ze beroep op Kim Delmot, di...
by johan baldewijns
 

 
The Latest