We Love Misses
de meest bezochte Miss Site
AdvertisementMisses

5 juli 2015
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
Miss Fashion 2016 pv

Finalisten Miss Fashion en Young Miss Fashion aan de pers voorgesteld

Op donderdag 2 juli werden de kandidates Miss Fashion 2016 en Young Miss Fashion 2016 in Kasteel Wissekerke aan de pers voorgesteld. De namen van de kandidates vind je hieronder. Spijtig genoeg lig ik nog steeds in de gips en...
by johan baldewijns
 

 
 
Kandidates Miss Limburg voor Miss België op Genk On Stage

Geflitst: Kandidates Miss Limburg voor Miss België op Genk On Stage

Onze vliegende reporter botste dit weekend tijdens Genk On Stage op 3 kandidates Miss Limburg voor Miss België 2016. Van links naar rechts ziet u: Amy Courtens (SMS MLI10 naar 6665)geflist Chanice Guarraci (SMS MLI08 naar 6665...
by Michael
 

 

 
IMG_8291

Kandidates Miss Bredene 2015 op de Grote Prijs vd Noordzee (Prijzenuitreikingen)

Aanwezigheid op de podiums in Oostende op zondag 21 juni 2015 De meisjes waren bij de verschillende podiumfases om de winnaars in de ‘bloemetjes’ zetten   Gerelateerd
by Stef Brouwer
 

 
 
IMG_7476

Kandidates Miss Bredene 2015 op de Grote Prijs van de Noordzee (Deel 1 de shoots)

Aanwezigheid op de Grote Prijs van de Noordzee in Oostende op zondag 21 juni 2015   Gerelateerd
by Stef Brouwer
 

 

 
temp002

Schrijf je nu in bij Modellen land, het nieuwe Fashion and Beauty Magazine!

Het is zover, Modellen land begint met een eigen gratis online pdf , en een online dag krant op facebook, en (later) een print versie van het magazine. Iedereen, fotografen, mua, stylisten, modellen etc,  die gratis willen pu...
by johan baldewijns
 

 
 
Miss Glamour 2015-89_sm

Anja Taranenko is Misses Glamour 2015 | Foto’s

Op 13 juni werd in het Antwerpse Hilton hotel aan de Groenplaats de final gehouden van Misses Glamour. Dit zijn de winnaars: Misses Glamour 2015 Anja Taranenko 1e eredame: Larisa De Groote 2e eredame: Coco Hashim De foto’...
by Guy Hautier
 

 

 
11406812_1008361282515379_6579878079111718383_n

Lexotica lanceert nieuwe verkiezing Miss Goddess | Video Interview & fotoshoot

Onlangs had WLM het genoegen om Lexotica te interviewen ter gelegenheid van de nieuwe travestie verkiezing die ze organiseert. Tegelijk vonden we het ook erg leuke om een korte fotoshoot te doen in onze studio waarvan je de re...
by johan baldewijns
 

 
 
DSC_0861_DxO_sm

Miss Stephany Stardiva 2014 op Stardiva 2015

Miss Stephany Stardiva 2014 op Stardiva 2015Miss Stephany Stardiva 2014 op Stardiva 2015 Posted by We Love Misses on dinsdag 9 juni 2015 Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 

 
DSC_0248_DxO_sm

Youna Mystica op Stardiva 2015 | Video

Stardiva 2015 Youna Mystica 1e actStardiva 2015 Youna Mystica 1e act Posted by We Love Misses on maandag 8 juni 2015 Stardiva 2015 Youna Mystica 2e actStardiva 2015 Youna Mystica 2e act Posted by We Love Misses on maandag 8 jun...
by johan baldewijns
 

 
 
DSC_0666_DxO_sm

Taifa Minaj op Stardiva 2015 | Video

  Stardiva 2015 Taifa Minaj 1e actStardiva 2015 Taifa Minaj 1e act Posted by We Love Misses on maandag 8 juni 2015   Stardiva 2015 Taifa Minaj 2e act Posted by We Love Misses on maandag 8 juni 2015   Stardiva 201...
by johan baldewijns