We Love Misses
de meest bezochte Miss Site
AdvertisementMisses

27 januari 2015
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
temp073

Het (b)engeltje in Véronique De Kock

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns

 
 
temp072

Catfight om selfie van Miss Israël

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns

 

 
temp071

Anderlecht-verdediger slaat Miss aan de haak

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns

 
 
image

Yana Parmentier Miss Présence 2014 in ‘t Hemelsrijk

Dag wlm Zaterdag ben ik naar de hemelse wellness ‘t Hemelrijk te Vlierzele geweest om van mijn bon te genieten die ik kreeg n.a.v. het promotiefilmpje die ik vorig samen met andere Miss-kandidates heb opgenomen met de sam...
by johan baldewijns

 

 
by johan baldewijns

 
 
by johan baldewijns

 

 
DSC_5159

De verse Schoonste Boerin van Vlaanderen 2015-2016 is Karen Verplancke uit de melk- en vleesveesector

Voor een uitzinnig publiek ging deze avond in het forum van Flanders Expo, ter gelegenheid van Agriflanders, de finale verkiezingsavond door van de Schoonste Boerin van Vlaanderen 2015-2016.Bijna 350 mensen aanschouwden een w...
by johan baldewijns

 
 
temp068

Schrijf je nu in voor Miss De Luxe!

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns

 

 
by johan baldewijns

 
 
temp065

Véronique De Kock straalt in transparante jurk

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns