We Love Misses
de meest bezochte Miss Site
AdvertisementMisses

1 maart 2015
 

De aftrap werd gegeven aan de 3de Editie van Misses Glamour Internationaal…

web_MGI 2013 (7)

Op zaterdag 23 februari werden we uitgenodigd door Cindy Derenette & Ludwig Hendrickx, de nieuwe eigenaars van Misses Glamour International, voor de aftrap van de 3de Editie. Door omstandigheden konden de voorgaande overnemers deze verkiezing niet verder zetten, waardoor Ronny Wolfs genoodzaakt was nieuwe kandidaten te zoeken. Een beter en enthousiaster team had Ronny niet kunnen vinden.

Uiteraard blijft Ronny de nodige ondersteuning geven tijdens dit overgansjaar en zal er kort op de bal worden gespeeld. De verkiezing wordt grotendeels via hetzelfde stramien verdergezet. Wij waren zeer aangenaam verrast door het vele voorbereidende werk dat al geleverd was door Cindy en Ludwig. Zij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat kandidaten goed ondersteund en begeleid worden bij hun zoektocht naar sponsors en de kaartenverkoop. Een nieuw en heel leuk initiatief is dat de VIP-kaart tegelijk een kortingskaart is die je kan gebruiken bij diverse handelaars in België. Deze kaart is een jaar geldig. Joyce De Troch blijft het boegbeeld en de presentatrice van de verkiezing.

Het doel van deze verkiezing is: mooie dames vanaf 26j een kans geven hun beste beentje voor te zetten en te schitteren tijdens de Nationale Finale op een geweldige glamoureuze locatie. Het gaat hier bij deze verkiezing niet over het hebben van de perfecte maten. De juiste Misses Glamour is een dame die niet enkel mooi is, maar ook een mooie persoonlijkheid heeft en een zeker glamour gehalte uitstraalt. Het totale plaatje moet kloppen.

Willen jullie graag deelnemen aan deze verkiezing schrijf jullie in via volgende link: www.missesglamourinternational.be.

 

De provincieverantwoordelijken zijn:

Voor Antwerpen: Sigi Vanderzanden

Voor Limburg: Els Meyvisch

Voor Vlaams Brabant: Esther Borbas

 

Voor Oost- & West-Vlaanderen is men nog op zoek naar provincieverantwoordelijken. Ben jij kandidaat? Er staat een mooie vergoeding tegenover. Stuur een mailtje met motivatie naar: info@missesglamourinternational.be

Tot slot willen Cindy en Ludwigh graag alle medewerkers en partners bedanken voor hun steun. Dank zij hen kunnen ze er voor zorgen dat de kandidaat-missen een geweldige ervaring zullen beleven een een mooie show zullen kunnen brengen.

Er komen ook nog Casting dagen aan, hou onze site in de gaten voor meer info. Wij wensen alvast Cindy en Ludwigh heel veel succes!About the Author

Petra Van Den Hoeck
 
 

 
temp005

Miss Drag Queen De Panne 2015: Optreden N.D. Anderson

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 
 
by johan baldewijns
 

 

 
temp001

Miss Drag Queen De Panne optreden van Mystique Royale

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns
 

 
 
temp005

Miss Drag Queen De Panne 2015 – Optreden Miss Djanet

  Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns
0

 

 
temp003

Boze miss-kandidate rukt kroontje van hoofd winnares

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns
0

 
 
by johan baldewijns
0

 

 
temp002

Miss België overstelpt met liefdesverzoeken op Facebook

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns
0

 
 
Miss Drag Queen De Panne 2015 Finale 162_FB

Miss Drag Queen De Panne 2015 – Optreden Lady Tasha

Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns
0

 

 
by johan baldewijns
0

 
 
temp092

Miss Drag Queen De Panne 2015: de prijsuitreiking | Video

Miss Sympathie: Lady Tasha De Publieksprijs: Miss Djanet 2e Eredame: Miss Djanet 1e Eredame: Miss Mystique Royale Miss Drag Queen De Panne 2015: Showqueen Kayleigh Bericht door We Love Misses. Gerelateerd
by johan baldewijns
0