We Love Misses
de meest bezochte Miss SitePictures

1 november 2014

Ken De Kort voor Mister Belgium Personality prov. Antwerpen door Johan Vos | Foto

Ken De Kort 01


About the Author

johan baldewijns
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en like onze pagina: https://www.facebook.com/welovemisses. Daar vind je nog extra aanvullende artikels van de nationale pers. Hieronder mijn persoonlijke social media connectors.
 
 

 
logo_1

Hoe ga je om met de angst om voor het publiek te staan? Hoe kan je er voor zorgen dat je het niet verknoeit?

We hebben het waarschijnlijk allemaal al eens mee gemaakt: je staat voor een belangrijke gebeurtenis en je zit je constant in te beelden wat er allemaal fout kan gaan. Je moet het podium op, en ja, je weet gewoon dat je het moe...
by johan baldewijns

 
 
DSC_4240_DxO 73

Miss Exclusive Finale – 1 | Foto’s

Zaterdag 25 oktober was het zo ver: de lang aangekondigde grote finale van Miss Exclusive 2015 die ook erg grote verwachtingen had geschapen, vond plaats in het Capitole te Gent. Tijdens de aanloop naar de finale heeft WLM me...
by johan baldewijns

 
Top 1 video of 30 days - 752 views / 752 Total

 
logo_1

Hoe pak je het aan als je niet kan opschieten met de verkiezingsorganisator?

Hoe pak je het aan als je niet kan opschieten met de verkiezingsorganisator? Het winnen van een verkiezing is uitermate opwindend, maar de glamour kan vlug weg deinen als blijkt dat je na de kroning niet kan opschieten met de ...
by johan baldewijns

 

 
141018224154(001)

Miss Présence, fotoreportage 2 van de finale

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by René Plasschaert

 
 
DSC_4186_DxO 97

Finale Miss Présence, de interviews | Video

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by johan baldewijns

 
Top 2 video of 30 days - 697 views / 813 Total

 
DSC_4192 (2)_DxO 99

Miss Présence, fotoreportage 1 van de finale

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by johan baldewijns

 
 
temp004

Miss Présence, de bekendmaking van de top 3 | Video

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by johan baldewijns

 

 
miss belgie finalisten

Miss België finalisten voorgesteld in Carré

WLM selecteerde volgende artikels voor jou: Gerelateerd
by johan baldewijns

 
 
fotosmall0074

Foto’s Finale Miss Sint-Niklaas 2015

Zaterdag 11 oktober vond de 2e finale plaats van Miss Sint-Niklaas. De uitslag is als volgt: Miss Sint-Niklaas: Aurélie Waterschoot Eerste Eredame: Lise Verbruggen Tweede Eredame: Cynthia Weyns     Gerelateerd