We Love Misses
de meest bezochte Miss SitePictures

23 september 2014

Ken De Kort voor Mister Belgium Personality prov. Antwerpen door Johan Vos | Foto

Ken De Kort 01


About the Author

johan baldewijns
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en like onze pagina: https://www.facebook.com/welovemisses. Daar vind je nog extra aanvullende artikels van de nationale pers. Hieronder mijn persoonlijke social media connectors.
 
 

 
DSC_0304_DxO 22

XL Model Agency fotoshoot

Net voor dat de finalisten van XL Model Agency naar Lloret de Mar vertrokken had WLM nog even de kans om een mini-fotoshoot met hen te doen. De foto’s vind je hieronder. Binnenkort volgt er nog een videofilmpje. Mag ik ie...
by johan baldewijns
0

 
 
temp001

Bewijsmateriaal Miss Exclusive ontkracht stellingen in Dag Allemaal!

Vrijwel elke Miss of Mister verkiezing kent het wel: kandidaten zijn ontevreden met de uitslag van de finale, schrijven enkele briefjes naar een paar nieuws media die dat maar al te graag publiceren, en hop plots wordt er gefra...
by johan baldewijns
0

 
Top 1 video of 30 days - 320 views / 320 Total

 
DSC_0051_DxO 28

Miss Exclusive bezoekt Ark van Pollare | Foto’s

de foto’s worden binnen een paar dagen op de welovemisses facebook pagina geplaatst! Gerelateerd
by Petra Van Den Hoeck
0

 
 
foto (3)

Finaliste Miss Fashion Ulrike Vanwalleghem op Victoria avond

Het voorbije weekend was Finaliste Miss Fashion Ulrike Vanwalleghem te gast op een Victoria avond. Op zo’n avonden zijn vrouwen in de meerderheid, dus had ze wat flyers meegenomen. Tussen het passen van de juwelen, kon ze...
by Ingezonden Bericht
0

 

 
IMG_3927

Miss Exclusive “Knoks Sleep in Style” | Fotoshoot

(Deze foto’s verschijnen binnen een paar dagen op de WLM FB https://www.facebook.com/WeLoveMisses?ref=bookmarks)   Op zaterdag 9 augustus was WLM op uitnodiging van Miss Exclusive te gast bij “Knoks Sleep in ...
by johan baldewijns
0

 
 
10325152_10152229040941820_4480533800041368087_n

Bye Bye Miss België, Hip Hip Hooray Miss Exclusive!

Dat is de ondertoon die TV Familie in de editie van vandaag brengt. TV Familie liet zich de laatste weken opmerken door exclusieve reportages over de liefdesrelatie tussen Miss Exclusive 2014 Emily Vanhoutte en Rode Duivel Thib...
by johan baldewijns
0

 
Top 2 video of 30 days - 211 views / 211 Total

 
china 1

Vicky van Schaick en Lieselotte Jaspers: Karate Girls

Nǐ hǎo! Deze week heeft Vicky van Schaick haar fotoprojectsamen met een van haar metenkindjes Lieselotte Jaspers gedaan. Doordat Lieselotte aan karate doen, waren de poses makkelijk te vinden. Wil jij de foto[‘s zien? H...
by Ingezonden Bericht
0

 
 
140824114522

Miss Exclusive bezoekt Aquatopia | Foto’s

(Deze foto’s verschijnen binnen een paar dagen op de WLM FB https://www.facebook.com/WeLoveMisses?ref=bookmarks)   Miss Exclusive bezoekt Aquatopia – http://www.aquatopia.be/ Gerelateerd
by René Plasschaert
0

 

 
20140820_211552

Finaliste Miss Fashion Laura Vanstraelen grijpt haar kans tijdens VTM jubileum

Gisterenavond was finaliste Miss Fashion, Laura Vanstraelen, terug te vinden in Nieuwpoort waar ze tijdens het 25-jarig jubileum van VTM haar kans greep om promo te voeren. Ze heeft er heel wat flyers uitgedeeld in de hoop veel...
by Ingezonden Bericht
0

 
 
tanja3

Finaliste Miss Fashion Ulrike Vanwalleghem bezoekt Hotel M op Woensdag 20/08/2014 met Tanja Dexters

Gisteren was ik promotie gaan voeren aan Hotel M. Daar maakte ik een kort praatje met Tanja Dexters, Miss België 1998. Dit zou ik graag delen met andere mensen, vandaar dat ik een kort verslagje met bijhorende foto doorstuur n...
by Ingezonden Bericht
0

 0 Comments


Be the first to comment!


You must be logged in to post a comment.