We Love Misses
de meest bezochte Miss SitePictures

30 september 2014

Ken De Kort voor Mister Belgium Personality prov. Antwerpen door Johan Vos | Foto

Ken De Kort 01


About the Author

johan baldewijns
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en like onze pagina: https://www.facebook.com/welovemisses. Daar vind je nog extra aanvullende artikels van de nationale pers. Hieronder mijn persoonlijke social media connectors.
 
 

 
temp003

Annelies Törös uit Berchem is nieuwe Miss Antwerpen voor Miss België

https://www.facebook.com/WeLoveMisses/posts/827873353913433   Eerder verscheen reeds op WLM Miss België-kandidate Lindsey is nu Moslima Aïcha https://www.facebook.com/WeLoveMisses/posts/827013437332758     &nbs...
by johan baldewijns
0

 
 
140927104016

Miss Présence finalisten onthaard | Foto’s

‘Il Senso Beauty & Nails is een opleidingscentrum en groothandel in nagel- en beautyproducten gelegen te Zele. Hier kregen de oksels van de missen van Miss Présence een laser ontharing. Dit werd mogelijk gemaakt door de...
by René Plasschaert
0

 
Top 1 video of 30 days - 368 views / 368 Total

 
WIM_0647_800px_WLM

Finaliste Miss Fashion Jolien Goeman in een fotoshoot met Wim

Hierbij het resultaat van de fotoshoot die Jolien en ik samen in Mechelen deden. Mag ik vragen om dit artikel ook op je persoonlijke pagina te delen? Binnen enkele dagen plaats ik alle foto’s op de FB pagina van welovemis...
by Wim
0

 
 
temp009

WLM brengt je op TV OOST

Wil je jezelf en jouw verkiezing even in het daglicht stellen op TV OOST? Voor het sportprogramma TV OOST Sportcafé is men elke week op zoek naar een Miss of kandidate van een Missverkiezing. De opnames vinden ‘s dinsdag...
by johan baldewijns
0

 

 
DSC_0304_DxO 22

XL Model Agency fotoshoot

Net voor dat de finalisten van XL Model Agency naar Lloret de Mar vertrokken had WLM nog even de kans om een mini-fotoshoot met hen te doen. De foto’s vind je hieronder. Binnenkort volgt er nog een videofilmpje. Mag ik ie...
by johan baldewijns
0

 
 
temp001

Bewijsmateriaal Miss Exclusive ontkracht stellingen in Dag Allemaal!

Vrijwel elke Miss of Mister verkiezing kent het wel: kandidaten zijn ontevreden met de uitslag van de finale, schrijven enkele briefjes naar een paar nieuws media die dat maar al te graag publiceren, en hop plots wordt er gefra...
by johan baldewijns
0

 
Top 2 video of 30 days - 220 views / 220 Total

 
DSC_0051_DxO 28

Miss Exclusive bezoekt Ark van Pollare | Foto’s

de foto’s worden binnen een paar dagen op de welovemisses facebook pagina geplaatst! Gerelateerd
by Petra Van Den Hoeck
0

 
 
foto (3)

Finaliste Miss Fashion Ulrike Vanwalleghem op Victoria avond

Het voorbije weekend was Finaliste Miss Fashion Ulrike Vanwalleghem te gast op een Victoria avond. Op zo’n avonden zijn vrouwen in de meerderheid, dus had ze wat flyers meegenomen. Tussen het passen van de juwelen, kon ze...
by Ingezonden Bericht
0

 

 
IMG_3927

Miss Exclusive “Knoks Sleep in Style” | Fotoshoot

(Deze foto’s verschijnen binnen een paar dagen op de WLM FB https://www.facebook.com/WeLoveMisses?ref=bookmarks)   Op zaterdag 9 augustus was WLM op uitnodiging van Miss Exclusive te gast bij “Knoks Sleep in ...
by johan baldewijns
0

 
 
10325152_10152229040941820_4480533800041368087_n

Bye Bye Miss België, Hip Hip Hooray Miss Exclusive!

Dat is de ondertoon die TV Familie in de editie van vandaag brengt. TV Familie liet zich de laatste weken opmerken door exclusieve reportages over de liefdesrelatie tussen Miss Exclusive 2014 Emily Vanhoutte en Rode Duivel Thib...
by johan baldewijns
0

 0 Comments


Be the first to comment!


You must be logged in to post a comment.