We Love Misses
de meest bezochte Miss SitePictures

22 oktober 2014

Ken De Kort voor Mister Belgium Personality prov. Antwerpen door Johan Vos | Foto

Ken De Kort 01


About the Author

johan baldewijns
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en like onze pagina: https://www.facebook.com/welovemisses. Daar vind je nog extra aanvullende artikels van de nationale pers. Hieronder mijn persoonlijke social media connectors.
 
 

 
logo_1

Hoe pak je het aan als je niet kan opschieten met de verkiezingsorganisator?

Hoe pak je het aan als je niet kan opschieten met de verkiezingsorganisator? Het winnen van een verkiezing is uitermate opwindend, maar de glamour kan vlug weg deinen als blijkt dat je na de kroning niet kan opschieten met de ...
by johan baldewijns
0

 
 
141018224154(001)

Miss Présence, fotoreportage 2 van de finale

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by johan baldewijns
0

 
Top 1 video of 30 days - 528 views / 528 Total

 
DSC_4186_DxO 97

Finale Miss Présence, de interviews

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by johan baldewijns
0

 
 
DSC_4192 (2)_DxO 99

Miss Présence, fotoreportage 1 van de finale

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by johan baldewijns
0

 

 
temp004

Miss Présence, de bekendmaking van de top 3 | Video

Op 18 oktober werd de eerste finale van Miss Présence gehouden in het Flanders Event Center te Zottegem. Na verschillende leuke workshops en fotoshoots konden de meisjes zich eindelijk uitleven in de finale. Hoe zenuwachtig wa...
by johan baldewijns
0

 
 
miss belgie finalisten

Miss België finalisten voorgesteld in Carré

WLM selecteerde volgende artikels voor jou: Gerelateerd
by johan baldewijns
0

 
Top 2 video of 30 days - 359 views / 359 Total

 
fotosmall0074

Foto’s Finale Miss Sint-Niklaas 2015

Zaterdag 11 oktober vond de 2e finale plaats van Miss Sint-Niklaas. De uitslag is als volgt: Miss Sint-Niklaas: Aurélie Waterschoot Eerste Eredame: Lise Verbruggen Tweede Eredame: Cynthia Weyns     Gerelateerd
by Johan dp
0

 
 
DSC_0511_DxO 411

XL Model Agency Finale

De eerste finale van deze nieuwe verkiezing werd op 11 oktober gehouden in Sunparks te Mol. De finale was meteen er bal op en waarschijnlijk één van de beste finales dit jaar in zijn genre. Alle finalisten waren dol enthousia...
by johan baldewijns
0

 

 
141009202545

Misses Glamstyle Persvoorstelling | Foto’s 2

Onder grote belangstelling werden op donderdag 9 oktober de finalisten van Misses Glamstyle voorgesteld aan de pers. Tijdens de pre-finale in de Versuz konden we verleden zaterdag al even kennismaken met deze dames. We waren du...
by René Plasschaert
0

 
 
DSC_4076_DxO_pp 1

Misses Glamstyle Persvoorstelling | Foto’s

Onder grote belangstelling werden op donderdag 9 oktober de finalisten van Misses Glamstyle voorgesteld aan de pers. Tijdens de pre-finale in de Versuz konden we verleden zaterdag al even kennismaken met deze dames. We waren du...
by johan baldewijns
0